Wie ben ik en ´Flow of Life`

Mijn verhaal

Hallo, 

ik ben Nele en al mijn hele leven gepassioneerd door bewegen. Van jongs af aan stond turnen bovenaan en rond mijn 12 jaar veranderde dit in dans. Tot op heden dans ik nog steeds! Na mijn dansopleiding kreeg ik de kans om 3 jaar lang te werken met zowel binnen- als buitenlandse artiesten. 


Doch zei ik steeds tegen mijn omgeving: 'ik wil naar het buitenland, maakt niet uit op welke manier! 

Waar een wil is, is een weg.' 

Na mijn TV-avonturen en lesgeven doorheen Vlaanderen, trok ik naar het buitenland om er een Belgische touroperator te vertegenwoordigen. Ik was superblij want ik kon werken in de zon. Bij deze touroperator werd ik chief van een team en later kon ik ook fungeren als choreograaf. Missie volbracht, dacht ik voor mezelf. 

8 jaar lang reisde ik van Turkije naar Spanje, van Egypte naar Kreta, terug naar Turkije, ... enz. Prachtige plaatsen gezien, lieve mensen ontmoet en met leuke collega's samengewerkt. Maar dan, na 8 jaar, terug in België was het dan ook bikkelhard om 'terug in de realiteit' te staan! In België was het al snel, wat nu?

Ik wou blijven bewegen en een actief leven leiden, dus schreef ik me in bij de plaatselijke fitness club. Op dit moment hoorde ik voor het eerst van 'Zumba' en ik vroeg de clubmanager wanneer ze in de club deze les gingen aanbieden. 'Het is maar een rage', zie de clubmanager, 'dus we doen er niet aan mee.' Tot op een dag diezelfde clubmanager naar mij toe stapte en vroeg: 'Jij kan dansen hé, ... zie je het niet zitten om te beginnen met lesgeven Zumba?' Mijn antwoord hierop heb ik me nog geen seconde beklaagd en dit heeft me gebracht waar ik nu sta. Deze fitness club heeft vele deuren voor mij geopend. Ondertussen ontdekte ik ook Yoga en begon ik les te geven in Body Balance. Na enkele jaren gaf ik les in BBB, Pilates, Yoga, Piloxing en Zumba.

In 2014 veranderde er heel veel voor mij, mama worden was nog een punt om aan te vinken op de bucketlist.

Maar, niet alles verliep zoals het moest mits ik een complicatie had vanaf het begin van mijn zwangerschap. 

Door Yoga te doen kon ik heel veel kracht putten om niet op te geven en door te gaan. Met als resultaat 2 prachtige zonen, die me dagelijks inspireren...


Na mijn 2 zwangerschappen ben ik beginnen shoppen naar andere, vernieuwende opleidingen.

Er zijn heel wat opleidingen reeds de revue gepasseerd, waaronder Vinyasa Yoga, Yin Yoga, Yang Yoga,

Hatha Yoga, Zwangerschapsyoga, Baby-mama Yoga, Ouder-kind Yoga en Kinderyoga. Onlangs heb ik ook nog een opleiding Kinder Coach afgewerkt en om nog dieper te werken, volg ik momenteel een opleiding Therapeutische Kinderyoga. Ook voor volwassenen blijf ik me bijscholen in Pilates en Personal trainer. 


Met al deze kennis wou ik iets doen en zo ben ik met het idee gekomen 'Studio Flow of Life'.

Rustig mijn droom uitbouwen.

Nele

 

+32 (0)474 995 337

Sint-Jozefslaan 42A, 2400 Mol, Belgium

©2019 by Flow of Life. Proudly created with Wix.com & DDR