Personal Training

Het informeren, motiveren en begeleiden van een sporter op individuele basis, al dan niet met een op maat gemaakt trainingsschema. 
Het doel: motiveren van de sporter om een gezondere en sportievere levensstijl aan te nemen.
Voor velen is de start naar een gezonder en sportiever leven een struikelblok en dan hebben we het nog niet over het uithouden van deze nieuwe levensstijl.
De Personal Trainer helpt bij de start van een gezonder en sportiever leven, helpt bij het motiveren om het sporten aangenamer te maken en het aanleren om juiste bewegingen uit te voeren voor een beter resultaat. 
Hou rekening dat niemand hetzelfde is en dat iedereen dus ook een andere invalshoek heeft om mee te werken. Dit kan afhangen van verschillende factoren zoals achtergrond, motivatie, stress, gezinssituatie, werk, vrije tijd, ... De job van de Personal Trainer is alle aandacht vestigen op de sporter zelf en een programma op maat aan te brengen voor deze sporter. Zo kan de sporter snel en op een zo gezond mogelijke manier zijn/haar trainingsdoel bereiken.
Doelen kunnen zeer uiteenlopend en persoonlijk zijn: afvallen, aankomen in spiermassa, verbeteren van de conditie of gewoon graag willen bewegen met een motivator...

 

+32 (0)474 995 337

Sint-Jozefslaan 42A, 2400 Mol, Belgium

©2019 by Flow of Life. Proudly created with Wix.com & DDR