Zoeken
  • Nele Stessens

Waarom een blog?

Ik had er nooit aan begonnen omdat ik in vele gevallen eerst een stamp onder mijn **** moet krijgen maar ik liep er al wel een hele tijd mee in mijn hoofd te spelen. Tot dat op de opleiding Functional Training 1 vd opdrachten kwam, hou een blog bij, post artikels, schrijf over jezelf etc,... Help, hoe begin je met een blog??? Wat zet ik erop en wat niet??? Ik ben basis mee in de digitale wereld maar het gedacht dat ik schrijf en iedereen kan hier meelezen, daar moest ik aan wennen... Soit, wat ga ik vooral plaatsen op dit blog artikels die ik interessant vind en anderen (let me know), recepten, problematieken (werk gerelateerd waar ik mee te maken krijg, foto's, etc. Heel veel lees en kijk plezier!

23 keer bekeken
 

+32 (0)474 995 337

Sint-Jozefslaan 42A, 2400 Mol, Belgium

©2019 by Flow of Life. Proudly created with Wix.com & DDR